Pengikut

Isnin, Februari 11, 2013

KepadaMu aku berserah...


Salam hormat...

Jutaan terima kasih kpd yg sudi brkujung ke mari. juga kpd mystery reader (ada ke...). sy tahu, ada... kunjungan anda menambah bilangan visitors sy.. apa yg sy tulis di sini adalah sekadar perkongsian maklumat kiranya ada brsangkutan dgn anda... tiada brkaitan dgn yg hidup atau mati. andai anda x suka dgn apa yg sy kongsikan, usah kunjungi lg di sini... apa perlunya anda menjenguk blog sy andai anda sudah membenci sy...

sy ucapkan tahniah kpd sahabt sy yang mendapat markah yg baik utk assignment beliau. saya bangga kerana sy brjaya memberi panduan kepadanya utk membina blog sendiri. dgn sedikit ilmu yg saya ada, sy beri dia tunjuk ajar dan dia juga tlh brjaya gunakan sdikit ilmu saya itu dan dtambh tokok sendiri utk kejayaannya dlm pembinaan blog sendiri...

biarlah orang memandang rendah kpd sy yg menulis blog, kerana blog bkn sesuatu yg blh mencemarkn diri penulis shj....malahan ia merupakan satu cara utk mnyalurkan ilmu serta maklumat brguna dan jika dgunakan dgn cara yg betul, ia blh menjadikan sumber pndapatan... anda tntu lbh tahu dr sy...

hidup kita tidak brakhir di sini shj, jika diizinkn Tuhan masih jauh prjalanannya...masih byk cabaran dan onak yg menunggu di hadapan sana. jika hari ini kita gagal dlm hidup kita, bkn brmakna kita gagal utk selamanya... mungkin itu merupakan titik permulaan utk kita lbh maju kehadapan... mungkin kita akn merasa betapa beratnya tanggungjawab kita sebgi ibu bapa.. namun haruslah kita sedari bahawa anak2 itu adalah harta kita yg di bawa ke akhirat. didiklah anak2 dgn ilmu agama...kelak mereka akan membawamu ke syurga.. walau berat macam mana pun dugaan ini, harus kita tempuhi jua... kuatkan samangat..banyakkn berdoa...kerana Allah sentiasa berada brsama kita dan Dia lebih tahu apa yg trbaik utk hidup kita. semoga kita sentiasa mendapat cahaya Ilahi...

*aku selalu brdoa moga Allah merahmatiku dan tempatkn aku di syurga brsama semua anak2ku dan para syuhada'* AMIN.... ♡♥☆★



Posted via Blogaway

4 ulasan:

(^.^) AzzEnn(^.^) berkata...

Aminn same2 menuju ke syurga..
Sape misteri tuu???????

shila berkata...

misteri...

shila berkata...

dr kt segamat lg ada org yg suka visit blog ni...pastu komen kt chatbox...knp la dia iri hati sgt dgn aku...dia seolah2 trgugat dgn aku...jeles dgn cara aku...sentiasa mengawal ke mana aku pergi dlm diam...mengekori tiap langkah aku kerana cemburunya dia pd aku...hingga menyalah anggap tiap langkahku...org yg brsikap mcm tu biasanya dia x bahgia dgn kehidupan dia...lagi satu, sekiranya dh benci diri aku, xperlulah ambil tahu hal2 kehidupan aku kini...biarlah aku jalani hidup ini sendirian...aku x ganggu hidup kau pun...
siapa yg mkn cili dia akan terasa pedasnya...bila aku dh buang chatbox , x plk dia berani komen kt sini... xpe...Allah masih sygkn kita..

umi_kalsom berkata...

mimi pun ada misteri reader.. hihi tp misteri reader ni nk kawan ngn mimi.. :)